(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rajská omáčka - nečekaně povedená.
Potřebné ingredience
hovězí, celer, petržel nebo pastiňák, cibule, nové koření, celý pepř, bobkový list, celá skořice, hl. mouka, solamyl, cukr, ocet a sůůůl.
Postup přípravy
Jde o upravený recept: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=83188&order=1
hoveží svíčková falešná 500g (90Kč), voda 2litry, celer, sůl a nechat vařit hodinu
osmažit cibuli, přidat celou skořici, nové koření, celý pepř, bobkový list, zasypat moukou, nechat chvíli a zalít 500ml vody
přidat rajčatový protlak 120-160 g, je-li moc tekutá zahustit solamylem
ochutit: sůl, trochu octa a celkem dost cukru.
Celkový objem omáčky včetně masa byl 2,3 litru a síla v každé kapce.
Fakt byla skvělá. A bez glutamanu.
Myslela jsem, že nebude dobrá, tak jsem nefotila. Foto dodám při dalším vaření, což bude brzy.
hoveží svíčková falešná 500g (90Kč), voda 2litry, celer, sůl a nechat vařit hodinu
osmažit cibuli, přidat celou skořici, nové koření, celý pepř, bobkový list, zasypat moukou, nechat chvíli a zalít 500ml vody
přidat rajčatový protlak 120-160 g, je-li moc tekutá zahustit solamylem
ochutit: sůl, trochu octa a celkem dost cukru.
Celkový objem omáčky včetně masa byl 2,3 litru a síla v každé kapce.
Fakt byla skvělá. A bez glutamanu.
Myslela jsem, že nebude dobrá, tak jsem nefotila. Foto dodám při dalším vaření, což bude brzy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé